Kiezen met gevoel, beslissen met verstand

Over Johan van Boxtel Makelaardij

Verkoopmakelaar, aankoopmakelaar, taxateur

Ken uw makelaar

Johan van Boxtel Makelaardij is een makelaarskantoor dat deskundige en betrouwbare advisering koppelt aan betrokken begeleiding. Nuchter, maar wel met een perfect gevoel voor uw wensen.

Onze slogan, “kiezen met gevoel, beslissen met verstand”, geeft bijzonder goed weer hoe wij onze opdrachtgevers bijstaan en begeleiden bij het vinden van hun droomwoning.

De koop of verkoop van een huis is voor velen een emotionele beslissing. Een lang gekoesterde wens kan in vervulling gaan met precies dat ene huis. Of misschien staat u op het punt het huis te verkopen waarin u jaren met plezier woonde. Dat afscheid is natuurlijk ook iets om een moment bij stil te staan. Maar of u nu koopt of verkoopt en welke keuzes u daarbij ook maakt, uiteindelijk wilt u een transactie succesvol afronden. En dat vraagt om een objectieve en doordachte beslissing.

Juist op zo'n moment is het verstandig om ons als uw adviseur in te schakelen. Wij begrijpen wat u voor een huis voelt, maar houden tegelijkertijd rekening met alle zakelijke, financiële én bouwtechnische zaken. Gelukkig bestaan zulke adviseurs.

Wij maken graag een afspraak met u om in een vrijblijvend gesprek onze werkwijze nader toe te lichten.

Wie is Johan van Boxtel?

Johan van Boxtel is de drijvende kracht achter het kantoor. In 1990 begon Van Boxtel met de studie makelaardij O.G., waarna hij in 1992 het SVM-diploma behaalde. In datzelfde jaar heeft hij de vakbekwaamheidstest bij de Kamer van Koophandel in Tilburg met goed resultaat afgelegd en is hij beëdigd als makelaar/taxateur door de Rechtbank in Breda.

Na een korte periode als assistent-makelaar in Tilburg heeft Johan van Boxtel zowel in de regio Tilburg als Eindhoven gewerkt als makelaar/taxateur, de laatste jaren als directeur van een makelaarskantoor.

In 2005 besloot Van Boxtel zich te specialiseren in het taxeren van woningen en de advisering. In 2008 startte hij vervolgens met verkoopactiviteiten vanuit het kantoor aan de Molengraafseweg 1 te Boxtel.    

Wilt u uw woning laten taxeren? Voor alle voorkomende woningtaxaties bent u bij Johan van Boxtel Makelaardij aan het juiste adres.

Op zoek naar een verkoopmakelaar

Bent u van plan uw huis te verkopen? Verkoopmakelaar Johan van Boxtel adviseert u graag. Een helder verhaal, een goed en vooral eerlijk advies en een scherpe courtage maken dat Johan van Boxtel Makelaardij dé makelaar is wanneer u uw huis wilt verkopen in de regio’s Boxtel, Eindhoven en Den Bosch.

Bij ons stuit u niet op verborgen of dubbele kosten, maar een heldere courtageafspraak waarin alle kosten (behalve “papieren” advertenties) zijn inbegrepen.

De meeste makelaarskantoren werken met opstartkosten. Wij ook. De opstartkosten bedragen €450,- incl. BTW. In tegenstelling tot andere makelaars echter brengen we de kosten bij verkoop in mindering op de courtage. Het bedrag kan dus gezien worden als een voorschot of borg.

Al onze panden worden uitgebreid op onze eigen website en op Funda geplaatst en niet met slechts één foto en beperkte informatie.

Ons motto is: ‘je doet het goed, anders kun je het beter niet doen’.

Benieuwd naar onze werkwijze? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Op zoek naar een aankoopmakelaar

Voor veel mensen is het kopen van een huis een emotionele aangelegenheid. Ook ontbreekt het veel mensen aan ervaring; een huis kopen doe je immers niet iedere dag. Daarom is het verstandig een onafhankelijke adviseur bij de aankoop te betrekken. Deze onafhankelijke persoon zal de woning reëel bekijken en niet door de "roze bril" van de aspirant-kopers. Ook zal hij trachten de aspirant-kopers met de benen op de grond te houden en wijzen op de plus- maar vooral ook de minpunten van het pand. Het kan dus wel eens voorkomen dat het advies wordt gegeven het betreffende pand niet te kopen, ongeacht of de prijs goed is of niet. Voor deze rationele begeleiding bent u ook bij Johan van Boxtel Makelaardij aan het juiste adres.

De verkoper laat zich veelal ook begeleiden door een makelaar. Maar let op: deze specialist wordt betaald om de belangen van de verkoper zo optimaal mogelijk te behartigen. Dit kunnen dus nooit uw belangen zijn!

Meer weten over de toegevoegde waarde van een aankoopmakelaar en de kosten bel Johan van Boxtel

Stappenplan aankooptraject
Johan van Boxtel Makelaardij volgt bij aankoopbegeleiding een helder stappenplan:

  • Stap 1: de bezichtiging
  • Stap 2: de opdracht
  • Stap 3: de taxatie
  • Stap 4: de onderhandelingen
  • Stap 5: de overeenstemming
  • Stap 6: de ondertekening
  • Stap 7: de notaris

Op zoek naar een aankoopmakelaar in de regio’s Boxtel, Eindhoven of Den Bosch?

Maak direct een afspraak

Op zoek naar een taxateur

Door zijn ruime ervaring vanaf 1992 in de regio’s Tilburg, Eindhoven en Den Bosch, kan Johan van Boxtel Makelaardij u als geen ander van dienst zijn met een taxatie van uw (nieuwe) woning.

Johan van Boxtel is als makelaar/taxateur beëdigd door de Rechtbank. Hij is ingeschreven in het VastgoedCertregister voor taxateurs.

Een gevalideerd rapport
Bijvoorbeeld bij een NHG-hypotheek is er in ieder geval een gevalideerd taxatierapport nodig. Dit geldt ook voor veel banken en andersoortige hypotheekaanvragen. Vanzelfsprekend kan Johan van Boxtel Makelaardij u een taxatierapport aanleveren, gevalideerd door NWWI, iValidatie of een andere validerende instantie.

Tijdsbestek
Normaalgesproken wordt het rapport binnen 1 week na de taxatiedatum verzonden.

Kosten
De kosten voor een taxatierapport uitgevoerd door Johan van Boxtel Makelaardij zijn altijd concurrerend en zonder verborgen kosten als validatiekosten en kadasterkosten. Vraag vooraf een vrijblijvende offerte aan.

Afspraak maken of meer informatie over de taxatie van uw (nieuwe) woning? Bel 0411-61 61 67 of stuur ons een bericht.