Het kantoor

Johan van Boxtel Makelaardij is een makelaarskantoor dat deskundige en betrouwbare advisering koppelt aan betrokken begeleiding. Nuchter, maar wel met een perfect gevoel voor uw wensen.
De slogan, “kiezen met gevoel, beslissen met verstand”, geeft bijzonder goed weer hoe de opdrachtgevers worden bijgestaan en begeleid bij het vinden van hun droomwoning.

Juist hierom is het belangrijk dat wij een klein kantoor zijn, Johan werkt alleen, u heeft dus altijd 1 aanspreekpunt en 1 verantwoordelijke voor uw woning. Korte lijnen, snelle (re)actie.
De koop of verkoop van een huis is voor veel mensen een emotionele beslissing. Een lang gekoesterde wens kan in vervulling gaan met precies dat ene huis. Of misschien staat u op het punt het huis te verkopen waarin u jaren met plezier woonde. Dat afscheid is natuurlijk ook iets om een moment bij stil te staan. Maar of u nu koopt of verkoopt en welke keuzes u daarbij ook maakt, uiteindelijk wilt u een transactie succesvol afronden. En dat vraagt om een objectieve en doordachte beslissing.

Juist op zo'n moment is het verstandig om een goede adviseur in te schakelen, één die begrijpt wat u voor een huis voelt, maar tegelijkertijd rekening houdt met alle zakelijke, financiële én bouwtechnische zaken. Gelukkig bestaan zulke adviseurs.
 

VastgoedPRO

Johan van Boxtel is al sinds 1993 lid van VastgoedPRO (voorheen LMV) vooral omdat aansluiting bij een beroepsvereniging de klant de zekerheid biedt van een minimaal opleidingsniveau, voortdurende permanente educatie, goede verzekering voor aansprakelijkheid en een onafhankelijke geschillencommissie voor het geval er onverhoopt iets mis gaat.
Juist hierom heeft Johan van Boxtel er ook voor gekozen zich als makelaar te laten registreren bij VastgoedCert. en als taxateur bij het NRVT taxateursregister.
 

Wie is Johan van Boxtel

Mijn naam is Johan van Boxtel, in 1990 begon ik met de studie makelaardij O.G., waarna ik in 1992 het SVM-diploma behaalde. In datzelfde jaar heb ik de vakbekwaamheidstest bij de Kamer van Koophandel in Tilburg met goed resultaat afgelegd en ben ik beëdigd als makelaar/taxateur door de Rechtbank in Breda.
Na een korte periode als assistent-makelaar in Tilburg heb ik zowel in de regio Tilburg als Eindhoven gewerkt als makelaar/taxateur, de laatste jaren als directeur van een makelaarskantoor.
In 2005 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik gestart met Johan van Boxtel Makelaardij, in eerste instantie voor het taxeren van woningen en begeleiding bij aankoop later, in 2008, uitgebreid met verkoopactiviteiten.    
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]