Aankoop


Voor veel mensen is het kopen van een huis een emotionele aangelegenheid. Ook ontbreekt het veel mensen aan ervaring; een huis kopen doe je immers niet iedere dag. Daarom is het verstandig een onafhankelijke adviseur bij de aankoop te betrekken. Deze onafhankelijke persoon zal de woning reëel bekijken en niet door de "roze bril" van de aspirant-kopers. Ook zal hij trachten de aspirant-kopers met de benen op de grond te houden en wijzen op de plus- maar vooral ook de minpunten van het pand. Het kan dus wel eens voorkomen dat het advies wordt gegeven het betreffende pand niet te kopen, ongeacht of de prijs goed is of niet. Voor deze rationele begeleiding bent u ook bij Johan van Boxtel Makelaardij aan het juiste adres.

De verkoper laat zich veelal ook begeleiden door een makelaar. Maar let op: deze specialist wordt betaald om de belangen van de verkoper zo optimaal mogelijk te behartigen. Dit kunnen dus nooit uw belangen zijn!

Verkoop


Bent u van plan uw huis te verkopen?

Johan van Boxtel adviseert u graag. Een helder verhaal, een goed en vooral eerlijk advies en een scherpe courtage maken dat Johan van Boxtel Makelaardij dé makelaar is wanneer u uw huis wilt verkopen.

Bij ons stuit u niet op verborgen of dubbele kosten, maar een heldere courtageafspraak waarin alle kosten zijn inbegrepen.

De meeste makelaarskantoren werken met opstartkosten. Wij ook. In tegenstelling tot veel andere makelaars echter brengen we de kosten bij verkoop in mindering op de courtage. Het bedrag kan dus gezien worden als een voorschot of borg.

Al onze panden worden uitgebreid op onze eigen website en op Funda geplaatst en niet met slechts één foto en beperkte informatie.

Ons motto is: ‘je doet het goed, anders kun je het beter niet doen’, daarom is Johan van Boxtel ook als makelaar ingeschreven in het VastgoedCert register voor makelaars.

Taxeren


Door zijn ruime ervaring vanaf 1992 in de regio’s Tilburg, Eindhoven en Den Bosch, kan Johan van Boxtel Makelaardij u als geen ander van dienst zijn met een taxatie van uw (nieuwe) woning.

Johan van Boxtel is als makelaar/taxateur beëdigd door de Rechtbank. Hij is ingeschreven in het NRVT register voor taxateurs.
 

Een gevalideerd rapport

Bij vrijwel alle taxaties, in ieder geval voor financiering, is een gevalideerd taxatierapport nodig. Vanzelfsprekend kan Johan van Boxtel Makelaardij u een taxatierapport aanleveren, gevalideerd door NWWI, iValidatie of een andere validerende instantie.
 

Tijdsbestek

Normaalgesproken wordt het rapport binnen 1 week na de taxatiedatum verzonden.
 

Kosten

De kosten voor een taxatierapport uitgevoerd door Johan van Boxtel Makelaardij zijn altijd concurrerend en zonder verborgen kosten als validatiekosten en kadasterkosten.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]