Te koop - Berkel-Enschot - € 325.000

Bosscheweg 12 a

LET OP: IS CASCO EN MOET NOG WORDEN INGEDEELD
VOOR MEER INFORMATIE, FOTO'S EN PLATTEGRONDEN KIJK OP BOSSCHEWEG 12 OF NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

2 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN
De huidige riante woonboerderij aan de Bosscheweg 12 mag worden gesplitst in 2 ruime halfvrijstaande woningen.
Het object is gelegen aan de prestigieuze Bosscheweg nabij het centrum van Berkel-Enschot. U zit direct bij de oprit van de N65 en A65 vele steden makkelijk bereikbaar. Oisterwijk ,Udenhout en Tilburg zijn heel dichtbij.
De uitstraling van de woonboerderij is ook door de gemeente gewaardeerd, want zij hebben de woning aangewezen als een gemeentelijk monument.

WONING 2
Bosscheweg 12a
GO ca 150 m²
Perceel ca 365 m²
VRAAGPRIJS € 325.000,-- k.k.

Dit betreft het voormalige stalgedeelte van de woning en is momenteel in gebruik als multifunctionele ruimte met berging en grote zolder.
Dit deel kan geheel naar eigen wens worden ingedeeld en afgewerkt tot een prachtige halfvrijstaande woning (LET WEL: met inachtneming van de vergunning en tekeningen) met ca 150 m² woonoppervlakte..
Dit deel dient nog te worden voorzien van eigen aansluitingen op de NUTS voorzieningen.

BUITEN
De woning is omringd door tuin. De voortuin van 60 m2 is al 28 jaar gratis in bruikleen van de gemeente met de authentieke lindebomen voor de woonboerderij. Aan de linkerzijde van de woning is een brede oprit met af te sluiten poort naar de achter tuin en de mogelijkheid voor parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein.
De achtertuin heeft vrij uitzicht over een groenblijvende weide aan de achterzijde. De tuin is keurig aangelegd en heeft o.a. een oude betonnen waterput en fruitbomen. De parkeerruimte is bestraat met gebakken klinkers, verder is in de tuin een gazon en zonneterras aanwezig. Aan de woning is in 2021 een overkapping gerealiseerd voor een fijn terras! Aan de woning is ook een berging voor fietsen en tuingereedschap etc. Aan de rechter kant van de woning, vanuit de voorzijde bezien, is nog een tuin van 3 meter.

De tuin wordt opgesplitst in 2 delen waardoor beide woningen beschikking krijgen over een eigen tuin en een eigen inrit naar de straat.


KENMERKEN
Bouwjaar 1880 met de authentieke elementen zoals de levensboom in de raam boven de voordeur. De hardstenen dorpels onder de ramen. De luiken met de originele metalen sluiting. De dakgoot met originele gootlijst en klossen Het metselwerk met de boeren vlechten de originele muurankers en de authentieke knipvoeg, geheel gerestaureerd in 2008. Het dak, met oudhollandse dakpannen, is vernieuwd in 2001 en tevens voorzien van nieuwe spanten en geïsoleerde dakplaten.

BIJZONDERHEDEN
Aanvaarding in overleg;
De percelen worden op een later moment ingemeten;
Beide kopers moeten in overleg de woningscheidende wand afwerken, de riolering splitsen en de erfafscheiding tussen de beide woningen plaatsen;
De feitelijke splitsing dient door de beide kopers van nummers 12 en 12a in overleg te worden geëffectueerd;

Kenmerken

Algemene kenmerken

Adres:Bosscheweg 12-a
Berkel-Enschot
Vraagprijs:€ 325.000
Type:Woonboerderij
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Vrij uitzicht
Perceeloppervlakte:365 m²
Perceelbreedte:12,35 m
Perceeldiepte:29,5 m
Totale woonoppervlakte:150 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1880
Inhoud:450 m³
Gevelbreedte:7,4 m
Bouwlagen:3
Algemene staat:Te renoveren

Indeling

Kamers:5
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:1
Woonkamer:51 m², Woonkamer
Keuken:25 m², Dichte keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Bijkeuken:Ja
Berging:9 m²
Tuin:190 m²
Tuin breedte:12,5 m
Tuin diepte:15 m
Tuin oriëntatie:Noord-West
Tuin kwaliteit:Normaal
Garage:0

Informatieplicht

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]